Proton Türkiye Forum

Proton Türkiye Forum sayfalarına hoş geldiniz!
Seviyeli sohbet ve bilgi aliş verişi için doğru adresdesiniz!
Hemen üye ol aramıza katıl!

Uyarı: Yeni üye olanların belirttikleri e-posta adresine gelen aktivasyon (hesabı etkinleştirme) mesajına dikkat etmeleri önemle rica olunur.

Protoncular burada buluşuyor, konuşuyor, bilgi paylaşıyor. Türkiye'deki Proton Kullanıcıları burada! Sen neredesin? Türkçe Proton Forum

Proton Türkiye Forum      Lütfen kurallar dışına çıkmayalım!             Yeni mesajlar için Tıkla!
  • Yeni Başlık Gönder
  • Cevap Gönder

Protonu hiç tanımıyorum...Yardım edin lütfen

Paylaş

aligurlek
Yeni Üye
Yeni Üye

Protonu hiç tanımıyorum...Yardım edin lütfen

Mesaj tarafından aligurlek Bir Perş. 04 Şub. 2010, 17:30

Bu foruma emeği geçen arkadaşlardan öncelikle allah razı olsun
bütün muhalefetlere rağmen protonu aldım
ancak hem şöförlüğüm yok hem de bu aracı hiç tanımıyorum.
Benim 98 model 415 persona klimasını çalıştırayım diyorum sıcak fan üflüyor
Daha sonra soğukta sıcak üfletmeye çalışıyorum o zaman soğuk üflüyor
Anlayacağınız hiç bir şeyden anlamıyorum.Bana bir kardeşimiz Allah rızası için şu düğme şu işe yarar şu yapılır derse çok memnun olrum veya kullanma kılavuzu elinde olan arkadaş fotokopisini bana gönderirse bana çok iyilik yapmış olur
Şimdiden herkese çok teşekkürler.

orduorhan
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Geri: Protonu hiç tanımıyorum...Yardım edin lütfen

Mesaj tarafından orduorhan Bir Perş. 04 Şub. 2010, 18:46

Ali bey öncelikle hoşgeldiniz..Bende 315 var ama sizinle aynı model aracı olan arkadaşlar en kısa sürede size bilgi vereceklerdir.KİMSEYİ DİNLEMEYİP ALDIĞINIZ İÇİN SİZİ KUTLARIM.Bende inadına aldım ne yalan söyleyeyim..Dandik dandik araçları sırf yerli diye alıyorlarya hasta ediyorlar beni.Bildiğim kadarıyla güçlü motoru olan abs li bir araç altınızdaki,zamanla alışırsınız.Kimseye arkadan vurmayında gerisi hikaye Smile) Gözünüz hararet göstergesinde olsun, mevsim kış bu mevsimde olmaz ama yazın aman dikkat derim ben.

aligurlek
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından aligurlek Bir Perş. 04 Şub. 2010, 18:56

bende sana teşekkür ederim hep birlikte biririmize yardımcı olarak bu markanın ne kadar güçlü olduğunu duyuracagız abimle getirdik bu aracı denizlden rampada bile 140 diyor bu yerliler 140 dedimi lastik fırlıyor
AKLIN YOLU BİRDİR PROTON KULLANAN HERKESE SELAM

gökberk
Yönetici
Yönetici

Mesaj tarafından gökberk Bir Perş. 04 Şub. 2010, 20:10

Kalorifer peteklerinin yanlarındaki tekerlekleri kurcalayın...

EMİN ESEN
Uzman Katılımcı
Uzman Katılımcı

Mesaj tarafından EMİN ESEN Bir Perş. 04 Şub. 2010, 20:32

alıbey ılk olarak hayırlı olsun arabanız elimizden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısırız benımde 98 model 415 glsi var kalorıfer sorunundan bahsetmıssın ılk olarak hangı konumda oldugu onemlı ayar dugmesı mavı de ıse soguk hava kırmızı sıcak hava gonderır bırde gokberk dedıgı gıbı hava kanallarının yanında ayarlama yerlerı var onlarada bak kapalı olabılır kullanma kılavuzu protonların hepsınde aynı kılavuz var etrafınızda proton varsa ondan fotokopı cektırın yoksa onada yardımcı olurum tekrar hayırlı olsun

aligurlek
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından aligurlek Bir Perş. 04 Şub. 2010, 21:34

emin kardeşim
forumdan gördüğüm kadarıyla bütün protonculara hızır gibi yetiyorsun allah razı olsun
kardeşim kılavuzu tarayıcıdan geçirip foruma eklersen emin ol bir çok kişiden hayır duası alırsın
benim elinden gelen birşey olursa yardıma hazırım
tarayıcıdan gecirip ekleyemes isen fotokopisini karşıdan ödemeli kargoyla gönderirseniz sevinirim
ama emin kardeşim tarayıcıdan geçirim forma eklense bütün protoncular için hayırlı olur
FORUMA SELAM PROTONA DEVAM
  • Yeni Başlık Gönder
  • Cevap Gönder

Forum Saati Cuma 19 Mart 2010, 11:51